Dubinsko pranje nameštaja

Pre opisa same usluge dužni smo Vas upoznati s činjenicom da je krevet po analizi stručnjaka najprljaviji deo opreme u stanu, a na njemu provodimo trećinu života. Dubinsko pranje nameštaja (stolice, fotelje, kreveti, dušeci, dvosed, trosed,ugaona garnitura…) vrši se kombinacijom mašinskog i manuelnog rada uz upotrebu profesionalnih kvalitetnih i ekoloških sredstava za čišćenje. Dubinskim čišćenjem uspešno odstranjujemo dubinsku prašinu, grinje i prljavštinu iz nameštaja, kao i razne fleke, masnoće i ostala zaprljanja sa nameštaja. Čišćenje se obavlja na licu mesta. Nakon čišćenja potrebno je svega nekoliko sati da se nameštaj potpuno osuši.

Tretman namještaju vraća svežinu, prijatan miris, sprečava pojavu grinja i produžava mu vek trajanja. Koriste se kvalitetna biorazgradiva sredstva pogodna za čišćenje prostora u kojima borave deca, asmatičari i alergične osobe.

Dubinsko čišćenje I pranje nameštaja vrši se trokomponentnom metodom:

Profesionalnim mašinama prvo se dubinski usisava sva prlašina iz nameštaja, zatim se šamponira aktivnom penom i ostavlja nekoliko minuta da delotvorna hemija za čišćenje razgradi sve nečistoće. Potom se vrši uklanjanje jačih zaprljanja (fleka, masnoća...), nakon čega se prelazi na mašinsko pranje i spiranje uz korišćenje kvalitetnih sredstava za čišćenje. Na kraju se višak tečnosti usisava.

Dubinsko čišćenje naročito se preporučuje vlasnicima kućnih ljubimaca, pušačima, osobama sa astmom i alergičnim osobama, kao i u prostorijama gde borave deca.

Povratak