Pranje tepiha

Preuzimanje i dostava

Potpuno besplatno preuzimamo tepih na vašoj adresi i vršimo dostavu u najkraćem roku. Mogućnost dostave u roku od 24h.

Trešenje tepiha

Svakodnevno na obući nosimo različite vrste nečistoće, koja se u kombinaciji sa vlagom lepi za vlakna staza i tepiha, a gaženjem raznosi ulazeći u samu osnovu. Taloženjem, ova nečistoća utiče na brzo propadanje tepiha, a tradicionalnim načinom trešenja je potpuno nemoguće ukloniti. Mašinskim trešenjem koje nudi naš tepih servis uklanjaju se i najsitnije čestice nečistoće, uključujući i pesak, što omogućava temeljno pranje i značajno produžava vek tepiha.

Pranje tepiha

Pranje tepiha vrši se najkvalitetnijim mašinama za tu namenu. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak ali i mekoća vlakana četke koje koristimo. Koristimo najsavremenija ekološka sredstva koja ne mogu oštetiti tepih i potpuno su bezbedna za životnu sredinu. Naš način pranja tepiha je dokazano najefikasniji i najtemeljniji način pranja tepiha.

Beljenje resa

Tretiranje resa vrši se profesionalnim hemijskim sredstvima koja omogućavaju temeljno čišćenje i beljenje vraćajući im prvobitno svež i snežno beli izgled!

Sušenje

Nakon temeljnog pranja tepisi se suše u centrifugalnim mašinama koje nakon samo 3 minuta sasvim iscede vodu iz tepiha. Proces ceđenja izuzetno je važan za sve vrste tepiha ali posebno za ručno bojene, svilene ili persijske tepihe. Kod ovih vrsta tepiha pored kvalitetnog pranja, proces i brzina sušenja presudni su za očuvanje originalnih boja, karakteristika i kvaliteta! Ceđenjem u profesionalnim mašinama našeg tepih servisa, otklanja se svaki rizik od razlivanja ili mešanja boja! Efikasno, brzo, kvalitetno i bezbedno! Nakon ceđenja tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage. Završni korak u tretiranju tepiha je ručno iščetkavanje čime se otklanja i poslednja nečistoća.

Parfimisanje i pakovanje

Profesionalnim parfemskim proizvodima daćemo Vašim tepisima posebno svež miris sa mirisnom notom koja je u skladu sa vašom željom. Pakovanjem u specijalno namensko pakovanje omogućava se očuvanje čistoće i svežina tepiha ali i bezbedan transport.

Povratak